cirit birit ketika hamil

Salam..sy mengalami pedih perut dan cirit birit..but im not sure sbb berbuka semalam makan banyak sgt or knp...usia kehamilan sy 27w5d..apa perlu sy buat.adakah bahaya utk pregnancy,or just sakit perut biasa yg blh bawa bertenang dan tggu ok sendiri. Ada nasihat or any tips?mohon bantuan,tq. My 1st pregnancy.

1 Trả lời

Wa'alaykumussalam get well soon sis! Sis boleh baca artikel ni untuk info. Harap membantu. https://my.theasianparent.com/cirit-birit-semasa-mengandung?utm_source=article-top&utm_medium=copy&utm_campaign=article-share

5y trước

Alhamdulillah...sgt membantu artikel ni..tq sis yer..