PENGIDAP PENYAKIT SLE

Salam,Sy baru did sahkan mengidap penyakit SLE,pada usia kandungan 23mggu,Sy terpaksa bsalin awal masa usia kandungan 31mggu3hari atas sbb2 kandungan protein terlampau tinggi dlm urine..jadi skrg Sy buntu kerana Sy x mampu nak menyusukan ank kerana air susu badan Sy sgt2 sikit..adakah disbbkan ubat2 SLE air susu Sy kurang @ mmg lahir awal mmg susu x boleh keluar dengan betul lagi??mohon pencerahan..#ingintahu #pleasehelp #bantusharing

PENGIDAP PENYAKIT SLE
1 Trả lời

puan bersalin czer atau normal?? kalau mcm sy dlu sy brsalin czer 34minggu sbb alami pp type 3... mmg amik ms tuk kluar susu..hari ke tiga baru keluar susu dan alami bengkak susu...spnjng susu xde tu sy try makan kurma dan buah peach kering utk boost...lepas makan tu rs mcm breast padat sgt dh mula susu rasa mcm pnuh..bila pam tgk mmg btul byk susu ckup tuk bby... in shaa Allah puan psti blh melakukannya..jgn stress2 k... kalau dpt tgk ank dan bau ank..tu pn slh satu cara tuk merangsang susu blh ada utk merangsang hormon oksitosin..... mg dpmudah segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib

2y trước

hi puan, sy pun pesakit sle, kita digalakkan bersalin czer atau normal? Takut kalau normal badan jadi stress sgt sampai dapat flare up