baby besar ke normal ye...

Salam...slmt ptg,nk tnya td g chekup untuk 36week...scan bby 2.8kg...agk2 bsr ke x ye? Sbb sy ade gdm on insulin....30 nie serah diri dh...😅😅

12 Các câu trả lời

Normal je... Anak2 saya semua besar.. Tp alhamdulillah tak GDM 1 .3.15kg 2. 3.7 kg 3. 3.7 kg 4. 3.48 kg.. Alhamdulillah semua normal... Semoga dipermudahkan.. In sha allah

Xlama dah.. Jangka due date bila?? Saya baru 32week gdm on insulin jugak, belum dpat keputusan lagi bila bersalin serah diri.. Sis weeks keberapa doc ckap kena serah diri??

4y trước

Owhh.. Sekrg saya 32w kemungkinan next month time nak raya haji lah klau nak tggu 37w tuk serah diri..

X besar.. Sye bru je scan checkup 36w2d tadi.. Tapi berat baby sye 2.7kg je.. Tye doc okay ke x.. Doc kata okay..

Sy 33w bby dah 2.8kg. Gdm on insulin, tarikh serah dri 17/7/20..kena serah dri masa 36mggu 6hr. 37mggu terus induce..

4y trước

Gdm on insulin. Dan tgk hospital jgak, ada hospital induce masa 38w, sy nk bersalin di hospital seremban, kt sana procuder untuk gdm on insulin kena bersalin 37w

Sy 33w berat baby 2.8kg😂🤣..GDM on insulin anda metformin.

Saya 32week pon berat baby dh 2.8kg ...dr pon xdak kata apa😁

Saya 32mingu scan bby 2.23kg tu pn doktor ckp bby bsr..

..sy last scan 2.3kg..klua 3.++alhamdulillah3

Same gn sye dulu.. tpi beranak 3.27kg..

Normal je tu sis