Normal ke mengamuk tiba2?

Salam..Saya tgh mengandung 30minggu..tapi sejak2 sarat ni tiba2 je boleh nk mengamuk..takde sebab nk marah2 baling2 barang..kenapa ye..mg normal ke atau Saya je yg mcm ni?tadi baling makanan kt muka suami..suami n mak sy salu tanya kenapa jadi mcm ni ade ape2 yg Tak kena ke?Saya xde sebab pun utk mengamuk tp jadi tiba2..tolong sy

2 Các câu trả lời

Tak normal tu sis, cuba istifar bykkn zikir..xbaik buat mcm tu kt suami n sesiapa pn kn.. Mengamok xtentu psl.. Apa yg jd msti brsebab.. Kalau rasa xde perubahan cuba tnya doc dan rawatan islam juga..

taktahu pula sis. Cuba control ya sis, tak baik utk ibu dan baby. Kesian juga dekat husband tu