scan

Salam,saya semalam buat scan..alhamdulillah nampak kantung da.. da 2 month already... Doktor ckp boleh buat buku pink da.. Boleh tak kalau kita buat buku pink lambat sikit..nak masuk 3 bulan baru buat?

1 Trả lời

sllunya 3bln kebwah misi suh bka tmbh2 ank pertma sb nk thu ap2 n bt procedure mcm2...Klu lbh 6bln kawen kne bt hiv dlu suami isteri..sb stgh klinik nie akn mrh buka buku lmbt2 tmbh2 ank first...Sb depa nk thu kndgan n ibu cmna pl

5y trước

Yup..Hehehe