Bleeding

Salam..saya nak tanya kalau kandungan da 3 minggu perkara biasa ke bleeding..saya keluar darah macam rasa nak period n sengugut?

5 Các câu trả lời

Tanya dalam ni buat apa??? Pelik2 je orang skrg semua benda nak tanya dalam ni. Kalau orang lain bleeding time preggy awal lagi gi klinik

5y trước

Jangan meroyan ya😌

Ikut pgalaman sy.bleeding include rasa sakit sengugut tu tanda nk gugur.tp,ad je yg baby ok.better g hospital trs k.pape pun moga dipermudahkan

Yup..sy cmtu..3 weeks 2 hri bleeding ...test line naik 2...p clinic cept2..doct ckp +ve...bg ubt kuatkn rhim..dh stop bleeding..alhmdulillh..

4y trước

sy bleeding p hospital doktor tak bagi ubat apa2 pun hmm

Terus p hospital sis.. 🏃

Pergi check klinik sis