krem kaki

salam..saya ada masalah krem kaki setiap malam sejak kandungan masuk 25 minggu.dh cuba ambik susu tp muntah..xleh bau susu..ada x cara utk atasi masalah ni?

11 Các câu trả lời

Tinggikan kaki masa tido & sapu minyak bidara kt area tepi kaki sambil urut2 manja. Insya Allah berkesan

saya start 22w dh kena krem kaki, kebetulan check up, doc ckp banyakkan makan vitamin c and banyak minum susu.

Sama..dlu anak sy no 3 pn cmtu..tiap malam kaki krem ya amat sakit😭

Amik ostematrix setiap malam insyaAllah kaki dah x krem.

Kalau tak boleh ambik susu cuba ambik pil kalsium

Nak tidur pakai stokin. Sapu minyak panas.

Sapu minyak & pakai stokin sblm tdo...

Saya amalkan yg nie...

Cuba makan yogurt

Makan pil kalsium