Sakit belakang,sakit tulang pungung & area pinggang..

Salam..normal x sakit area pinggang,punggung kandungan 7weeks 2days..huhu

8 Các câu trả lời

Waalaikumussalam..normal Puan. i feel you. Cuba tidur dgn mengiring sebelah dan selit bantal di celah kaki. bagi kaki tu tinggi. kalau harian, cuba duduk dgn posisi betul dan lebih selesa. saya suka urut dgn losyen urut, lega sikit.

samaaaaaa.. haritu nak tanya tapi takut kalau x normal.. ni baru nak masuk 7w.. tapi nk ruku' sakit nya ya Allah.. Doctor bagi ubat sapuuntuk muscle reliever..

normal sis... tulang sEdang mEngEmbang.. sy Hari Tu dpt tw pregnant 7w 6d sakit sangat²... Alhamdullilah sEkarang dh 13w.. kurang sikit sakitnya......😊

2mo trước

alhamdulillah..lega dengar..risau jgak awal2 ni..sb anak first dlu xmcm ni..

sy pun sama sis. mmg tgh alami. kadang rse nk nangis je sbb nk tdo pun xselesa. nk baring pun xselesa.

Wslm... Kan... Rsa xselesa jee.. Baring xkena.. Dduk rsa sakit pinggang... Peha rsa sengal cm nk senggugut..

2mo trước

betol2..sakit sngat rasa..nk tdo pn xlena sangat

sy dh 9 weeks trasa jgk lenguh blkng dduk lma xslesa gk lnguh

sama, sakit punggung xleh ank duduk normal.. kena baring je

Sama sis..Rasa kebas kaki pun Ada malam2😭

2mo trước

kan..tp masa anak first dlu xde sakit mcm ni..kalau yg first dlu muntah2 lesu..yg kedua ni xde muntah2 mcm anak first tp jadi sakit2 badan..