Baby 6 bln 21 hr cirit birit

Salam,nk tny bb sy dr smlm mcm cirit birit najis dy cair skit dr biasa n da membuang lbh dr 5 kali..sy biasa bg bubur cmpur carrot/labu/broccoli/kentang..sblm nie alhamdulillah ok start smlm bb mcm nie..kena monitor makanan n susu dy ke atau terus kena bw gi klinik..risau plak sy x tau nk buat.

1 Trả lời

sis, next time anak sakit, x kira lah cirit birit ke demam ke jatuh ke yg penting luar dari kebiasaan dia selalu, tolong lahh, jgn tanya sosmed lagi dahh, bwk je pg klinik or hospital terus. anak ni kalau sakit, selagi x bwk pi jumpa doctor selagi tu lah hati kita mak2 ni x tenang, dok lah risau je kan. so nak bagi hilang risau tu kena la bwk pegi jumpa doctor kan? biar doctor check dulu. sekurangnya kalau ank perlu kan rawatan lanjut xde terlambat kan?

1y trước

betull . anak saya baru lepas discharged dari hospital sebab cirit birit . 4 hari jugak kena warded sebab doc on antibiotic . kalau anak cirit kena bawak pi hosp takut ii dia dehydrated lagi ii time musim panas ni . semoga cepat sembuh yaa baby🤍