Kandungan 5w2d

Salam,nak tny normal ke kandungan 5w2d septutny kandungan sy dh 7w2d..n sy pon xde kelua drah pape,doc mintk dtg lgi lepas dua minggu.. Seriusss sy sedih sgt dgr kandungan Nie x membesa ngan sepatutuny,sy brharap sgt..semoga ad rezeki sy

Kandungan 5w2d
1 Trả lời

Soalan 1st saya, period awak regular tak? if regular mmg kena risau.. If irregular, takde benda yg nak dirisaukan sebab ovulasi lambat. Takpa pegi je appointment tu, Dr akan monitor if baby membesar ikut progress timeline nya ~ Tapi normally, tak perlu risau kalau beza dgn LMP 2minggu

2y trước

In sha allah,,tq