makanan jika selalu muntah

Salam..nak tanya kalau selalu muntah selepas makan, apa mknan yg sesuai ya? Baru 6 minggu.. makan je, xsmpai 30 min muntah.. kalau boleh xnak makan ubat elak muntah

1 Trả lời

Waalaikumussalam puan. Klau cara sy, sy suka mkn apa yg sy rsa betul2 sy nk mkn. Kiranya mcm lepaskn rsa ngidam tu. Seharian elok tanpa muntah 😅 Ada jugak ceritanya, dri pagi muntah sampai sy mntak half day then sy mntak husband bawak ke mcd, dri mula masuk nk order muntah je memanjang, kesian sape yg ada dkt toilet masa tu, tlg urutkan sy. Bila sampai dkt meja, mkn dh terhidang, hilang rasa mual rasa nk muntah. Semua takda. Hahaha. Baby nak makan mcd rupanya.