Kerap lapar

As'salammualaikum. Hai moomy semua. Sy br bersalin dan nyusukan baby sepenuhnya. Kerap lapar la! Mmg mcm ni ke? Kdg tgh malam bancuh susu. Hahaha. Dulu masa pregnant kalo lapar pun boleh tahan lg. Tp skrg mmg xleh lapar. Cepat mengigil. Ada yg macam sy? #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

normal mamy sbp apa yg kita mkn dn mnum baby akan ambl😂fullybf ni mmng cpt lapar...klo cya stiap bngun tngh mlm ksi mnyusu baby mmng akan cari air...haus tu lain mcm setahun kot xmnum air...

2y trước

Sama la ni. Haus selalu. Setiap kali nk nyusu baby kena minum dulu segelas air. Dh hbs nyusu kang segelas lg air.