Semakin nervous nk melahirkan

As'salammualaikum. Hai mommy semua. Due sy 12.11.22 tp sbb gdm diet control + slip disk + ttbe 2 minggu lps kena masuk was sbb drh tinggi ( pi klinik sbb sakit lain, masuk wad sbb drh 3x pam tinggi tp duk wad bp normal je. 4 hari lak tu.) skrg kena bersalin tepat 38w 😂. Doktor dh bg tarikh masuk wad kalo x bersalin lg dlm tempoh 2 minggu ni. Esoknya terus kena induce 😅 Nebesnya x tau nk kata. Speechless ms doktor bgtau pun ye gak. Br berangan² nk siapkan report akhir tahun dgn jayanya dan santai sebulan ni sebelum serah pd opismate yg akn tgg tugas. Nmpknya kena serah lbh awai la. Moga Allah permudahkan semuanya. Baby masuk laluan dia. Ayah baby pun dpt pulang semenanjung sebelum deliver baby. Aamiin moga mommy lain pun dpermudahkan Allah gak. Aamiin #firstbaby

5 Các câu trả lời

semoga dipermudahkn urusan brsalin sis dan selamat kedua Ibu Dan baby 🤲 Aaminn.. doakan sy juga ye, due 3.11 tapi kena paksa brsalin awal, serah diri 38w.. nervous

2y trước

Aamiin. Awak lg cpt trkh dr sy la ni kena serah diri? Xpe la jnj baby dan kita dua² sihat n cpt kuar wad 😊

semoga Allah permudahkan segala urusan, selamat ibu dan anak.. saya pun slip disc jugak, akan bersalin secara czer full bius..

2y trước

Semoga dpermudahkan. Doktor bg sy peluang cuba normal dulu. Harapnya Allah permudahkan. Aamiin

sma la kita sis due ku 1.11.2022 tp sbb bp naik n tinggi darah 38w kena serah diri . tp sy pilih czer sbb risiko normal

2y trước

Ye ke? Xpe kalo czer. Moga dpermudahkan tau. Aamiin. Sy kalo x berjaya normal kena emergency czer bius penuh jugak. Huhuhu

Saye due 6/11 harap2 semua nye baek2 lah😉

2y trước

Aamiin. In Sha Allah dpermudahkan Allah. Chaiyok²...

smoga dmudahkan kakk

2y trước

Aamiin. In Sha Allah. Tq dik