Pindah klinik

Salam..kalau kita kol je klinik lama kita bagitau tak g check up sana lagi blh tak ye?sbb saya dh balik kg skrang ni n nk buat check up sini jer sampai bersalin

4 Các câu trả lời

Elok bgtau nurse KK lama sis.. Call ke.. Sy pun sblum nk ke KK baru sbb balik kg smp bersalin sempat inform.. Senang KK lama nak setelkan ap yg patut.. Just bagi je buku pink dkt KK baru..

5y trước

Sy dh kat kg ni..saya kol je Kk lama tu bagitau takper kan sis?

Boleh je.....baik trus pergi kk jmpa gn misi kat sana...nanti dia org boleh set masa lain untuk chek up....sy pun bulan 3 ni balik kampung dn smbung chek up kat kampung....

5y trước

Tq 😊

Depends pada klinik sebab dorang ada duplicate buku kita... Sesetengah klinik akan pas buku klinik untuk bagi pada klinik baru

5y trước

Tq sis

Boleh je.just call bgtau dorg sis kat kg.asalkan sis da inform dorg ok je

5y trước

Baik sis..tq 😊