GDM

Salam..ibu2 yg pernah ada GDM nak tanya mmg ada chance bsalin normal la kan..n mcm mna pjalanan fasa mengandung ibu2 GDM..ok je kan..risau sbb sangkut GDM..tanya sbb tak tahu n ingin tahu.. #firstbaby tq

2 Các câu trả lời

Qila gdm on diet control 😄 Alhamdulillah . Org gdm ni.. Mmg baby beso. Baby qila beso. 3.55kg 😂 Alhamdulillah dpt lahir normal btoi3 sblm due paksa bersalin. Tips qila, wktu mommy dah kena gdm, jaga mkn, so that baby x beso sgt. Sbb bila baby beso sgt, risau x boleh normal. Tp mmg boleh je normal dgn bnykkn bersujud, bnykkn berjln and doa. InsyaAllah boleh normal Haa.. Apa qila buat bacaan bsp qila 4-5 je.. Qila ambil esp tau mommy. Alhamdulillah mmg kurg rasa nk ngunyah, and kurg rasa nk mkn mknn manis.terkawal la senang citer hehe Nak dptkn esp meh ws qila www.wasap.my/+60163585235

Sy 1st pregnancy GDM on diet. Baby lahir 2.89kg secara normal. Alhamdulillah everthing went well. Jaga pemakanan elok2. Jaga kesihatan. Senam sikit2.