Keluar darah 33w

Salam Ibu2 Saya nak Tanya ada Tak yang ada pengalaman keluar bercak darah ketika hamil 33mggu, Saya sudah 33m5h sebelum solat zuhur tadi Saya perasan ada darah kering pada seluar Saya tapi Saya tidak merasa sakit, baby gerak mcm biasa ini kandungan Saya yg ke Dua

1 Trả lời

Better refer dgn doc ye. Kadang2 tak normal ada darah masa preggy.

3y trước

Yup ape2 hal kalau ada bleeding kena refer dgn doc sbb kita preggy kan. Risau jadi ape2 dkt baby 😁