pregnancy

salam..hye bkal2 mommy's sekalian..nk tnya..lps brsalin msa dlm hspital nti prlu x standby susu? atau pown sdiakan breast pump ngn btol susu jer..sbb cousin pnh ckp standby susu skli..prgi kdai bby tnya dye ckp x pyh standby susu lg pown xpe..mcm mne ny yer..sy confused?❓..brg2 bby yg lain dh ad. cuma ini jer sy nk tau..

2 Các câu trả lời

Hi mommy. Tak perlu. Doktor selalunya suruh bg susu bdn., botol tak dibenarkan sama sekali. Cuba susu bdn dulu. Jimat pun jimat. Pump tak perlu lg. Lepas pantang blh start pump. Kalau baby terpaksa minum susu formula, selalunya kat hospital ada sediakan. Dont worry nnt susu akan ada. 👌

6y trước

owh..tq sis..ny ank first sis..byk bnda lg yg prlu sy tahu..tq sgt2 sis..😘☺