Buku Pink

Salam,haii mommy semua..nak tanye sekarang buat buku pink pergi terus ke kaunter or diaorang akan bagi date..saya 13week,tak buat buku lagi..

2 Các câu trả lời

Pergi terus ke kaunter bawa dokumen2 yg perlu dan bawa pen yg ok. Sye menyesal x bawa pen huhu Buruk dah buku pink sye

5y trước

Ada sstgh tmpt dia mmg x amik yg tu.. Mcm sye copy sijil nikah pun tak minta ?

Sya buat bku pink pn msa week 13,gi kaunter dlu..nnti thula dia bgithu nk wat apa sterusnya..sya hritu trus check up...

5y trước

Ok terima kasih ..