senggugut

Salam..hai..any tips tak untuk hilangkan senggugut(period pain)..tqvm

2 Các câu trả lời

Wsalam..xade hilang sakit sngugut nie..Klu mkn ubt thn sakit boleh tpi kdg2 xelok utk rahim kte..Sis kne rht bnyk2 je...Tpi sye msa bujang je jdi mcm tu bila dh kawen hilang sngugut...

5y trước

Kan...

Sy slalu sapu minyak hijau nama dia mestika..dah sapu mesti hilang..dan sebelum 2 3 hari nak period amalkan mnum susu boleh kurangkan period pain..

5y trước

Welcome..