Utk ibu ibu Yang berpenglman

Salam.hai semua sebenarnya xtau nak tnya soapan mcm mna. .okk sy pendekkan cerita selepas bersalin anak kedua sy langsung xambil perancang.Sbb sy nk try merncang sdri. .Sy period 18/3/21 ada kemungkinan tak yg sy akan preg. ? Utk ank yg ketiga. .sy risau sbb smpai skrang sy x period lg..kalau rzki sy terima. Tp kesian ank yg kedua baru sethun lebih. . #ingintahu Terima kasih. .

4 Các câu trả lời

saya last period pun bulan 3 sis check upt positif skrng dh 5 blan lbih...anak pertama saya pun baru setahun setengah..cuba sis check upt sebab sekarang dah bulan 8 kan lama sangat sis tk period tu..saya ambil perancang yg inject tu pon sekali je lepastu tk ambil dah

waalaikumussalam mommy. nak merancang sendiri ni yang penting aturan haid kena tetap dan ada sokongan daripada suami. saya pernah cuba merancang sendiri. pernah gagal dan pernah berjaya.

waalikumsalam..kemungkinan besar untuk pregnant anak ke3 sis. sis cuba check upt.

mesti ada ilmu utk merancang sendiri.