Baby kuat tido

Salam…hai mommies semua,nak tanya normal ke utk bby usia 2 bulan kuat tido walau dah kejut bagi susu mesti akan tido balik…siang dan malam pun sama mcm tu jgk..risau la..

3 Các câu trả lời

baby saya 2 bulan pun mcm tu kuat tidur tapi menyusu kurang.. tidur 3/4 jam bg susu 1auns jak minum.. da cuba tukar susu/puting tetap sama mcm tu

1y trước

Owh yeke…bby sy pulak kalau kejut bg minum susu dia nak..kuat minum kdg mcm x cukup sampai jari dia pun dia hisap jgk 😅

baby NB (0-3m) mmg keje dia tido. asalkan minum susu on time, takpe. biar je dia tido. tu cara dia membesar.

1y trước

Terima ksh dgn infonya…risau je wak ye la tgk bby tdo memanjang..takut jgk..klu tu normal,alhamdulillah..tak la risau lg 😊

Takpe biar je dia tido bgs utk tumbesaran..selalu baby 2 bulan kena tidur 14-17 jam sehari tau

1y trước

Owh yeke…takut jgk kn,sbb igtkan bby baru lahir je yg kuat tdo..ni dh msk 2 bulan pn msh kuat tido tu yg risau…klu tu mmg normal utk bby 2 bln,alhamdulillah…x lah sy risau lg. terima ksh kongsi infonya 😊