Slepas buat D&C , dlm berapa minggu period bole keluar ?

Salam/Hai mommies , klau biasa lepas DNC , dlm brapa minggu period keluar mcam biasa ? Saya skrang dah 7 minggu , tak ada period lagi .. kena jumpa Dr tau kena tunggu lagi ?

2 Các câu trả lời

Heal up your womb. I took Chinese meds (3 months) and chinese chicken soup (2 weeks) to heal my womb faster. In 28 days after d&c, I got my first period. And in 2-3 months pregnant again.

5y trước

I got check up with Dr after 2 weeks . When he check , he said Everything ok .. my hcg level all 0 ready .. rahim also kecut ready .. but now dont know why my period delay .. maybe i Will go see Dr on next week

Sy penah d&c..ms tu buat ms hr ke 8 dlm cycle...sy period blk ms hr ke 28...maknanya cycle period tak berubah..sm mcm sblmnya...atau sis pegnen kot..😊