susu fm

salam@hai semua saya nak tanya susu formula apa yg sesuai utk kulit eczema

3 Các câu trả lời

Maaf lari topik.. Tasneem Naturel 👉 Skeenz . 🌸Krim untuk baby yang menenangkan dan melegakan. 🌸Menghilangkan kegatalan. 🌸Menjaga kestabilan, kesihatan serta melembabkan lapisan kulit. 🌸Mengurangkan keradangan kulit dan ketidakselesaan. 🌸Merawat kulit sensitif seperti eczema, ruam panas, ruam susu dan ellergik. . Cara guna: 👉Sapu pada tempat yang bermasalah . Balm ini membantu secara semulajadi masalah kulit sensitif, gatal-gatal, ruam dan ekzema . 100% dari Essential oils 😍 . Tambahan bahan : 🍄 Beeswax 🍄 Shea Butter 🍄 Olus Oil 🍄 Argan Oil 🍄 Vitamin E 🍄 Octyldodecanal 🍄 Blackcurrent Oil 🍄 Sunflower Seed Oil 🍄 Balloon Plant 🍄 Rosemary . Berat: 18 gram Rm55

Untuk baby yang ada masalah eczema best is susu ibu. If not possible then cari susu formula yang partially hydrolysed atau extensive hydrolysed formula sebab susu tersebut telah diproses dari susu lembu supaya size protein susu lebih merupai size protein susu yang dijumpai di dalam susu ibu.

Sy ada ank buah eczema abg sy bg dia susu yg d buat dri soya... Skg cam degro da yg jual soya..