Perut mengeras tapi tidak sakit

Salam..ada sesiapa experience perut mengeras tapi x sakit...sy skrg 34 weeks..2 3hari ni perut kerap mengeras tp sekejap pastu hilang...semalam dh bgtau doc n buat ctg..sbb rasa baby kurang gerak..tapi bila buat ctg bacaan semua normal n doc kata baby ada gerak..hari ni rasa baby kurang gerak lagi..dilemma nk bgtau lagi skali kt doctor x

2 Các câu trả lời

Saya paham maksud awak, bila mengeras, mesti kita xdapat rasa baby bergerak.. sama mcm saya, baby mengeras 2 hari berturut, jadi xrasa pergerakan langsung. Tp saya ikut gerak hati, tgh2 malam, masa perut dah reda tegang nya. Saya start kira.

kire pergerakan cukup tak 10