SCAN 3D BABY BERAPA WEEKS?

Salam. Untuk scan 3d selalu kena buat berapa weeks eaa leh nampak? Harga tu berapa eaa agak²?? Boleh share tak mommies2. Sebab exciteddd sangattt❤😘#firstbaby #1stbaby #1stpregnnt #babyfirst

4 Các câu trả lời

utk apa scan 3d yg puan mksudkan? pd sy..bpe d xpnting yg pnting tjuan scan tu.. cntohnya regular scan ( scan biasa utk tgok prkmbgn bby) nt scan (scan utk liht tulg leher) gender scan..( jantina) details scan.. ( nme pun details kn...) jd slps 20 weeks seeloknya dah buat details scan..skg klu swasta biasa buat details scan 2x..20w dgn 28w. mse ni boleh tgo gender skli. kos utk hosptal swasta dlm rm150-180 brgntung pd klnik msing2. details scan ni pun bole mnta 4d/5d skli..tp biasa yg 4d/5d details scan yg 28weeks.

sya ank dah 4 tak pernah pun scan 3D rasa tak penting pun.cuma scan biasa je doktor ckp baby sihat takde masaalah tahu jantina ank tu pun dah ok😁

skrg dah ada package details scan+4d/5d..around rm150 cm tu klu pandai cari.

sonovision, scan 2d3d4d5d skli print gmbr bg cd, refund kalo slh jntina,