DEMAM INFLUENZA

Salam, Tolong doakan dipermudahkan untuk saya. Saya dah 37 Week😌 FIRST Pregnant😇 Saya kene demam influenza. Detect masa check dekat swasta. pergi check dkt klinik kesihatan ambil darah semua dia tak detect😞 Tapi pergi swasta doktor detect influenza. Memang demam urat, kepala berat, batuk menekan2 dekat perut, nasib baik baby dlm perut active. Dugaan dah nak bersalin😞 Rasa tak mampu nak bertahan. Semoga Allah permudahkan untuk saya. Semoga cepat sembuh sebelum saya bersalin nanti.

1 Trả lời

Jaga badan ibu, dengar apa 2 recommend daripada doktor, harap cepat sembuh