Nurse dtg rumah

Salam, td masa sy tengah mkn pg, ada 2 org nurse dtg rumah.. Cari adik sy.. Adik sy perempuan dan belum berkahwin. . Dan buat pengetahuan, nurse yg dtg tu dr klinik ibu dan anak.. Saya tahu sbb sy selalu check up kt KK yg dekat dgn rumah dan sy cam wajah nurse yg dtg rumah sy td.. Masalahnya, adik sy taknak cerita kenape nurse tu dtg rumah.. Dan klu sy x salah pandang, nurse tu ada memegang buku merah yg standard ibu hamil ada tu.. Apakah maksud kehadiran nurse ni.. Sbb selama sy hamil 3 bulan skrg, tiada pulak nurse dtg rumah melainkan sy yg pergi check up KK tersebut.. Mohon bantuan pd yg pernah mengalami dan klu ada nurse kt sini lg elok utk memberikan jwpn anda.. Terima kasih byk..

42 Các câu trả lời

Skrg nurse memg dtg umah

Nurse akan DTG sekurang2nya 2 kali sepanjang kehamilan...kandungan 5 bulan ke atas dan 7 bulan ke atas..MMG nurse Kene DTG rumah check BP mommy bwk buku pink mommy skali. Nk rekod. Bole tanya adik sis for details..dia lupa kowt. Nurse slalu akan bgtau patient Bila dia DTG. Sy nurse akan DTG 23hb ni pagi UTK checkup kedua.