Berdenyut

Salam ..sy skrg 9w5d. Lately ni bila baring kuat betol denyut2 kt perot tu rase. Memang mcm tu ke? Smoga baby sihat shja hendaknya.

9 Các câu trả lời

Nak sembang berkaitan pregnancy or sesi meluah apa2 untuk kurangkan stress sepanjang pregnant jom join grup kami ☺️ https://chat.whatsapp.com/DIXNgnmLwX06uDmHFsFeQR

Nadi.. urat besar area perut.baby sedu.. makin meningkat week. Makin hilang tu... ..

Sama la sis.. Sy pun cmtu.. Usia kandungan pun sama.. Kdg2 rasa mcm tajam2.

5y trước

Hehe yeayy sme due kite nnt. Smoga dipermudahkan

Best tu.. Normal. Itu beza kta pregnant dn x prgnant..

Aamiin. Semoga sis dan baby sihat 🤲🏻

Sy now 14week..rsa nyut3 gak..xtw tu apa

Semoga ibu & baby sihat

Ank ke brp sis?

5y trước

Tuhla

Aamiin