Salam.. mohon sy dpt jawapan kat sini..

Salam. Sy nk tye ada peluang ke tanpa EW tp Opk + boleh mengandung? Ada momys pernah dlm situasi ni tak? Sy umur 30.. ank sulung dh 3tahun.. berdebar tunggu nextmont punya period..harap lekat la...

2 Các câu trả lời

waalaykumussalam. boleh. EWCM tak semua orang ada. kalau badan kurang air, atau hormon tak stabil, memang boleh buat kurang EWCM tu. kalau ada EWCM tu much better chance lah, sebab function dia untuk protect sperm sampai dapat masuk ke tiub Fallopia tu. kalau takde EWCM tu, kurang lah guard untuk sperm, nanti dia cepat rosak dalam badan kita.

ye boleh.. sye plan pregnancy based on opk.. alhamdulillah preggy..