Jantung Laju

Salam. Sy nk tnya time pregnant mmg jantung jd berdegup laju ke? Tmbh2 time ngh baring. Rasa la jantung tu lajuuu. Rse jgk lam perot jantung berdegupp laju. Tkde ape ke tu? Or tu mmg smua ibu2 pregnant rse cmtu. Jgn kecam ye sy just brtanyaa. #14w #bbyfirst

23 Các câu trả lời

Wslm ..saya masa awal preggy jantung denyut laju ..skrg dh msk 3 bln preggy alhamdulillah jantung denyut normal .. 😊

5y trước

Oh yeke normal ye sis. Risau jgk sy sbb tk thu.

Memg slalu mcm tu sis. .rada brdebar lps tu kekdg rasa penat wlpon tk buat pape kerja. .

5y trước

Betul sy pun.. Time tido rasa penat ja. Padahal sblm tu x buat apa pun. Skrg weeks 17 sy rasa bnd mcm tu normal kot utk org mengandung. Maybe sbb perot dh semakin membesar.

Saya masa awal pregnant jantung laju. Alhamdulillah repeat check jantung masa 4bulan jantung ok

Normal sis..sbb jntung kite bkerja keras nk tmpung 2org..bolwh tye doc utk kepastian

sama..tp bgn jap g dapi..nk baring..jantung laju je..

Mcm nda bgs tu kalo jantung laju.. tanda2 hb rendah tu..

5y trước

Sama la.. sa pun mcm tu.. 2x bklinik, 2x jg kena detect jantung laju

Kot kerap minum makan manis🤔..sya pun mcm tu.

Normal ja. Lau takut boleh rujuk doctor sis

Normal sis sy pown mcm tu...

Selalu mcmtu bila penat je