susu kambing

salam ,sy nk tnya ada tak ibu2 yg mnum susu kmbing sejak hamil utk elak ank lahir kuning .. susu kmbing apa ya ibu2 mnum ? klu hi goat ok tak sbb sy tgk stakat ni mcm itu yg tmurah dan byk feedback positif ..mohon sapa ada pgalaman

1 Trả lời

waalaikumsalam sis..saya minum susu kambing Lazz kurma dari mengandung anak ke2 Alhamdulillah tak ada masalah kuning dan sekarang mengandung anak ke3 pun masih minum.

3y trước

InsyaAllah mudah2an berkesan anak anak tak kena kuning ..Aamiin