Check bp dan urine

Salam sy nak tanya sy kena check bp dgn urine selang sehari di kk.boleh tak kalau sy xpergi selang sehari? Mcm 3 hari sekali ka? Nurse nanti marah x? Tq semua #36minggu

2 Các câu trả lời

sis ade mslh kesihatan ye sbb kena cek ulg kali tu? cuba sis tnye nurse tu elok2, bagilah alasan yg kuat sikit mcm xde kndraan ke, suami outstation ke.. tpi klu melibatkan nyawa sis n bby, sy cdgkan ikut jelaa.. sikit lagi nak kuar dah bby tu...😘 tabahlha yee

kalau tnya nurse mrah ke x,nurse mmg akn marah punya..penat tu,mmg penat..nk hadap klinik je,tp nk buat mcm mana,utk ibu n anak juga..tabah la ya