Perlukan suggestion ibu2

Salam , sy nak tanya ibu2 patut ke ambik booster? kalau dah 2 dos .#firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Kalau 2 dos Sinovac, lebih baik ambil booster. Sinovac protection lebih cepat berkurangan daripada vaccine lain macam pfizer dan AZ. Tapi kalau dah dekat tarikh nak bersalin, boleh je tunggu lepas bersalin kot. Duduk rumah, jangan selalu keluar.

3y trước

oh sy pfizer .

info terbaharu sis , setakat ni penerima sinovac dan golongan 60 ke ats saja perlu booster spya status vaksinasi jd lengkap.. *maaf sya xtau knp kalau sya post gmbr je msti x jelas dan gmbr blurr 😢

3y trước

Okay baikk , terima kasih info nyaa