Bleeding..

Salam.. sy dah 26 minggu tp ad keluar darah cam dlm gambar ni... cam mne ea?? #anakfirst #

Bleeding..
9 Các câu trả lời

Mgkin awk tlalu pnat sgt...sy pnah alami cm 2...time 2 sy bjln jauh dr jb ker muar ...dlm pjlnan sy bnyak duduk...pas blik dr muar ,sy tngok ad darah warna coklat...esok nyer msih keluar cikit2...terus sy g klinik ...alhmdulillah doc ckp...xde pape...normal...mgkin sy penat n letih sgt...tpi ape2 g jew klinik tuk kpastian

2y trước

klu sy alhmdulillah da lahir kn bby girl....

lain org lain pengalamannya. mcm saya prnh hd mcm ni kt ank pertama. alhmdulillh xde pape. tp kes mcm ni lebih baik jumpa dktr. agar dktr dpt check lebih detail. bende mcm ni x boleh nnt2 esok2.. #28Nov20  #TAPSuperMoms

4y trước

Alhamdullilah dah jumpa doc.. kne than wad sehari n bedrest kat umh lak

better puan g klnik or hsptl asap dptkn rawatan..even dh 26week tetp ada chnces tuk.alami keguguran #TAPSupermoms

4y trước

Dah g hospital.. kne than wad sehari.. lph tu doc suh bedrest kat umh

Wassalam dear... Better refer your docter first... Stiap org lain2.. Ada yg ok je, n ad yg x ok... #TAPSupermoms

4y trước

Alhamdullilah dah jumpa doc..

lebih baik g hospital rujuk pakar

Hi sis. Dh jmpa dr ke? Doktor ckp apa ye

4y trước

Dah jumpa... doc suruh bedrest.. sbb pnt sngt

Jumpa doktor je..

Jumpa doktor

pergi klinik