Baby.

Salam sy da masok 7 buln dari sy dpt tahu mengandung sy xde alahan ape2 pon normal ke?

5 Các câu trả lời

normal je sis , saya selama mengandung pon takde alahan apa apa , cumenya alahan jatuh kat husband , hihihi . enjoy ur pregnancy

Alhamdulillah syukur xde apa2 alahan msa mengandung..enjoy your pregnancy sis..sy pun xde alahan msa pregnant.alhamdulillah

normal je saye pun tengah mengandung dah 13week tak de rase alahan apapun

Normal je sis

Normal