Donut peach

Salam sume..bru2 ni viral pasal donut peach..tekak pun tringin nk rse..bli la 1 pack..tp mkn 1 biji je..blh ke ibu mngandung mkn??byk sy bce ade yg blh dan ade yg xblh..mne 1 yg btl??risau la plk sbb dh termkn 1 biji

5 Các câu trả lời

Sy pun nak beli tapi bukan sbb mengidam, mmg sejenis suka try benda viral 😂 boleh tahu knp ada yg kata pregnant tak boleh mkn tu apa reason dia

12mo trước

sy pun xtau knp..dorang ckp kulit dia tajam pastu leh gugur

kalau takda maslah kndungan gdm pe bende semua okey je makan . bgus untuk kulit semasa mengandung ☺️

12mo trước

sy ade gdm on diet tp sy mkn time lum nk cek..bile tarikh dh dkt sy kawal mkn

kan sy pun ada tebaca peach meyebabkan kontraksi bole meyebabkan premature

12mo trước

sy google bgus tuk ibu mngandung..tp yg donut peach ni lain plk..xtaula..tp sy mkn senang membuang

Boleh. Dah 1 pack sy mkn 😆

blh sy tahu apa rasanya? sedap x?😁

12mo trước

sedap