nak beli kat ne??

Salam spe tau nak beli kat mne minyak palmer cocoa butter formula.?

nak beli kat ne??
8 Các câu trả lời

Hehe sbb tu sy pkai lotion yg senang dapat je..leceh nk cari yg macam2 ni..lgpun tujuannya sama je nk pastikan kulit perut lembap spya xkering merekah..alhamdulillah perut saya licin xde tanda2 stretchmark..sy pakai lotion mcm bwh ni je 3-4kali sehari..xmelekit..

5y trước

Ank 1st sy pkai lotion baby ankku je sis..sbnrnya lotion apa pun bole janji kulit xkering. Bila kulit kering, jadi merekah, gatal tu yg jadi stretchmark.

Any farmasi sis.rasanyaa ada😊 guardian/watsons.

Guardian n watson ada.

Guardian & watsons

Kt guardian ada..

Watsons sis 😊

dkat Watsons

Watsons!