Sakit ari ari

salam smue , maaf nak tanya sy hamil 15w , semlm sy ade menyapu luar n dlm kwn rumah.. pstu pg ni bgun rase nyeri kt area bwh situ.. ni ptg ni sy baring makin kuat nyeri tu.. risau pulak , da first baby lama jgk ttc .. agknye knp ye ? normal ke

Sakit ari ari
4 Các câu trả lời

pegi check puan ke klinik, sy selalu sakit ari2 semalam sy check ada fibroid duduk dekat pangkal rahim sy..

1y trước

sama... sy sakit kt bwh jgak . cek kt klinik swasta ad fibroid.. skrg ni amal minuman Dr darul syifa..hrp nti fibroid hilang la.. kwn pn AD fibroid.. last² cek fibroid xde.. katanya amalkan minum air darul syifa.. semua drNya...