hamil 8minggu

salam smua... smlm sy scan dekat klinik swasta... tp x nampak ape... dsuspek hamil luar rahim... lepas 2 pg hus dekat labour room... doc cek atas dn bawah... tapi 2 2 tu x nampak lagi... cek upt positive... adakah kandungan sy masih xnampak... doc akan cek hormon melalui darah.... minta pendapat semua...

1 Trả lời

Klau ikutkan 8mnggu mmg sepatutnya dh nmpak wlaupn cuma kantung..mmg doktor akn buat blood test utk tgk betul atau tak kandungan luar rahim

5y trước

doa untuk sy dgn bby yer...