Baby 32w active

Salam smua, skrng ni 32w lebih dah. Mmg baby akan active eh dlam perut? Ditendengnya rulang rusuk kite smpai senak perut. Pastu nmpak tapak kaki tapak tangan kat kiri kanan perut ni mcm berdisco dlam tu. Kadang dia tolak perut ni dari dlam mmg terasa la kite usap2 tapak kaki/tangan dia tu dari luar baru dia masuk balik . Dngan ditekan2 lagi pundi kencing. Tulang pinggul jgan kata la geli weih bila dia active tu😅#firstbaby

2 Các câu trả lời

Hehe comel. Normal awak sebab baby dah besar dan mula memenuhi ruang rahim kita. Jadi memang nampak jelas movement baby tu. Saya dulu waktu tengah kerja selalu kena usik dengan baby. Kick sana sini haha. Kadang sampai tak boleh nak bergerak. Kena bagi baby habis pusing dulu hehe. Kalau balik kerja naik motor tu, selalu ditendangnya daddy dari belakang. 🤭Malam nak tido lagi la, tak lena kita. Huhu Apa2 pun awak kena pantau pergerakan baby. Awak je yang tahu pattern pergerakan baby macam mana. Kalau awak rasa something off atau pergerakan baby kurang daripada 10x. Jangan teragak-agak untuk segera ke hospital ya. Semoga awak dipermudahkan urusan dan selamat melahirkan baby yang tersayang 🌹

baby boy ka? selalu baby boy mmg aktif xkira siang atau mlm. senget perot2 dia punya main

1y trước

Samaa saya baby girl pun active kemain. Dulu baby boy tak active camni