Pill perancang .

Salam smua , nak tanya makan pill perancang oralcon mmg susu drop ke ? Sy mix bf + fm . Sblm ni mkn noriday . Tp lepas sy mix susu . Nurse tukar oralcon . Susu jd drop sgt sgt 😭 biasa pam dpt 4oz 5oz . Kalini pam sblh je pun dpt 1oz jee 😭😭 ada yg sama mcm sy ke ? Cmne nk meriahkan susu semula ? Sy amik milkboster mamom . Dah lama makan sejak pantang lg . Alhamdulillah okay je .tp lepas amik perancang jd drop sgt . Bby bru 2bulan lebih . #pleasehelp #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

wsalam, so far saya makan pil tuh susu tak pernah lagi drop. awak cuba makan makanan yg bole byk kan susu, lepas tuh jgn stress2x ,yg paling penting kerap myusu anak.

7mo trước

oh yka, maybe ikut badan juga kot. sbb saya makan pil tuh okay lagi.