1st trimester

salam smua. nak tanya ada masalah tak kalau saya hanya makan nasi putih + daging goreng kunyit setiap hari? skrang ni hampir 2mggu dh sy makan lauk sama. lauk lain tak selera apatah lagi ayam 😭 ada effect apa2 tak ya? skrang baru nak masuk 8weeks #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

takpa, makan je pape asalkan boleh makan. bukannya makanan bahaya pun

bole je tp klau bole mik lh syur n buah skit . bg ckup untuk bby