Kencing Kotor n jntung laju- 13 week

Salam smua ibu2 . Semalam pergi klinik untuk appointment mcm biasa . Tapi nsib nk mnimpa kncing kotor n Nadi laju trus klinik refer hospital ., Dn kena than wad ... Xselesa n tkut mcm2 fkir . Tp alhamdulillah BBY scan ok aktif sgt . Xthu pulk alah xmkn n muntah ni bleh than wad . So far ok je bleh jln n xmuntah teruk . Hrap bleh kluar la harini . Untuk ibu2 ad pengalaman n tips Tak. Xnk kena than wad dh . Mgkin gmuruh sbb nk ambil drah sbb drah mmg susah nk ambil JD trauma DH smpi smlm 8 kli cucuk trmsuk cucuk nk masuk air nurse tu cucuk slh smpi terpecik n mleleh drah lpastu 'kata mnja n biasa la anak first' sekali than bengkak nurse TU slh cucuk MN la sy xnangis sbb tekejut sakit sgt2 mula2 TU xbengkak ingt cucuk btul la skli bengkak Naik thu pun ckap ptutla ngis .. smpi 3 Kali cucuk xdpt trus pergi doc cucuk skli je ... Allahu trauma sgt nak cucuk amik drah lg ..

1 Trả lời

Bnyk kn mnum air nnti kncg jd jernih.. biasa kt hosp doc je yg cucuk, nurse xblh cucuk tp nurse lg pro drpd doc sbb biasa doc pelatih yg ccuk.. 😅 sis bnyk kn reht, jgn stress2..