Pening kepala dan mata berbayang

Salam smua dan slmt pgi...nk tnya..ada ke ibu2 yg msih alami pening2 kpla trimester kedua ye?sya bgun pgini pening kpla..dgn mata mcm berbayang 2 tu...pdahal mlm tido awal..#harapadayangsudijawab #ingintahu

3 Các câu trả lời

Salam dan selamat pagi. Saya pun pernah alami. Cuba check tekanan darah. Atau mungkin tak boleh berdiri lama. Kalau kerap sebaiknya mommy check dengan doc ya. Pastikan duduk bila rasa pening macam tu takut mommy jatuh

2y trước

Tekanan darah ok...mgkin prlukan rehat yg lbh..apapun tq mommy❤

Sy masuk ni bru 2 hari, nk solat jd cepat mengah trus debar laju2 trpaksa kene stop solat. Dh 24week(6bulan) smlm bru je sakit kpala sblh kiri je. Bgn pg ni ok sikit,

2y trước

kan...kena rehat lbh lgi kot..lain mengandung lain pengalaman..mudah2an smuanya baik2 aje ye.. tq mommy❤

saya yg habis pantang pun pening cmtu jugak🥺🥺🥺 seksa