Ubat kk bagi

Salam smua . Ada ka kt sini yg xboleh telan lansung ubat kk bagi? And xambk apa2 ubat pon sepanjang pregnant ? saya lansung xbole telan last2 saya tak mkn terus .. bahaya ka utk baby ? #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Ada risiko nya kalau tak makan vitamin yang dibekalkan dari KK. Nanti baby dalam perut tak membesar dengan sempurna/tumbesaran terbantut. Boleh refer dgn doktor kalau dpt beri alternative yang lain.