Garis hitam di perut

Salam, hi sis..nak tanya apa maksud garis hitam atas kemaluan ye, sempadan nak ke perut..untuk pengetahun sy pun ada garis hitam dari kemaluan ke pusat?normal ke tak? #11weeks 3days

7 Các câu trả lời

Line linea nigra tu normal memang ade..biasa kndungan msuk 7 bulan bru nmpk jelas line nye..sy klau pregnant ank girl bese line tu stop smpai pusat je, klau preggy ank boy line tu straight dr atas smpai kemaluan..

5y trước

Sy da mention kt atas tu, itu pengalaman sy la..klau boy line sy full smpai bwh, klau girl separuh je..mungkin kbtulan

Normal sis.. sya atas bawah pusat pun ada..tpi bawah pusat lgi terang.. baby boy

Dpnd org.. ada/tiada... Garis dibawah/diatas pusat. Warna terang/samar.

Normal tulah tanda org mengandung

Normal.. Tanda kehamilan tu..

normal..