Pregnancy+

salam sis2 semua..ada x yg guna app Pregnancy+ nie...betol x ea pengiraan minggu kita preggy nie? sbb kat dalam buku pink,pengiraan minggu sedikit berbeza..kalau ikot buku pink harini sy 24 minggu 6 hari tp kat app nie dah 25 minggu 1 hari..keliru jgak..?? ada x ibu2 yg guna apps nie, tp usia kadungan sama jea dgan yg dlam buku pink? sbb slalu refer apps nie sbb mudah kan..tq ibu2 yg sudi share..?

Pregnancy+
15 Các câu trả lời

Awak tulis salah dlm app tu saya gune ok je and sama je

4y trước

Ohh yeke tah lah tapi saya msok last period dekat apps tu ok je sama je mcm dekat buku pink sya

Apps ni mmg kira awal dlm seminggu .. Xtau paseipa ..

4y trước

Yeke sis...tp sy kira manual..40 minggu shingga tarikh due..app nie btol..klo ikot buku pink..lbh 3 hari dari due...😆

Sy gune app theasianparent je perkembangan baby...

4y trước

Ada

Sis tukar due date sma mcm buku pink ..

4y trước

Yea sis..sy letak tarikh due date sama dgan yg ada mat dlam buku pink..😊

betul.