Spotting 2 Minggu

Salam sis. Perlukan opinion. Saya mempunyai irregular period cycle (last period, 2/9). Saya mengalami spotting sejak 18hb sehingga lah harini. Almost 2 weeks dah. Spotting darah dark brown, kuantiti sedikit seperti almost habis period, takda clot, tak sakit. Minggu lepas 26/9, check UPT (6 hari sebelum period. Sepatutnya period 2/10 ni), positif samar. Check pagi 2 hari lepas, laju naik double line dan terang, Clearblue Digital also cakap pregnant 2-3. Semalam check pagi, samar balik, pegi scan doc, kata takda nampak kantung lagi (mungkin baru 4 weeks), buat UPT dekat klinik juga, samarr. Maybe awal lagi. Kena pegi scan balik dalam sebulan. Pagi tadi check UPT, naik double line, tapi lambat sikit. Tapi yang merisaukan saya, spotting tu. Dah nak dekat 2 minggu keluar. Beritahu doc, tapi doc kata kalau sakit perut or heavy bleeding, cepat-cepat pegi klinik. Risau saya dengan spotting lama sangat ?

1 Trả lời

Mybe pesenyawaan take place kt bawah or in other terms..rahim bawah, avoid mknn sejuk, minuman sejuk dan bergas.. and jgn jln or buat heavy task.. take care sis.. try mkn kurma or avocado

3y trước

sy pun sama macam sis.. sy pun spotting Dr 17hb/2 sampai arini..Masih makan ubat kuat Rahim minggu depan doc sruh p scan balik