sakit bahagian dada

Salam sis.. Normal ka time pregnant akn rasa sesak dekat dada.. Kerap rasa pedih. Apa yg blh kita buat untk kurangkan.. Sy x pasti yg tu pedih ulu hati ka.. Ni first baby sy

1 Trả lời

sis da brape weeks? sy pun salu rase sesak dkt dada...nk ckp pun x tau cmner nk explain. haha.. lebih kurang mcm kite tgh berlari,pastu berhenti brlari..rase panas je dlm bdn..time cmtu sy tarik nafas je la byk2.

5y trước

Sy dh 21 weeks sis.. Perut sy rasa padat sgt, sebab sy pun badan kecik ja. Memang cepat mengah, mlm x blh tido.. Hehehe even penat tp sy rasa lepas ni bnd ni la akan sy rindu bila baby dh keluar.. Btw tc to you too sis..