Geng Februari ?

Salam, siapa geng edd 19/2/2020? Dh ade yg bersalin ke or ada yg masih mcm sy, belum ada tanda lg.. Sy gdm on diet.. Hrp dpt bersalin normal tanpa induce bagai.. Doakan sy ye ??

45 Các câu trả lời

Sy 8/2/2020 tp msh blm ad tanda2 lg gdm on d jgk tp tkt kne srah dri nk kne include..😣

4y trước

Ooo .. Tq info nyaa mamy😍

🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ 20.2.2020..belum ad tanda apa.. 😢

4y trước

Sama tp takleh overdue

Sy due date 12.02.2020 tp klu x bersalin lagi 19.02.2020 dah kena serah diri..

Sy 20.02. Belum bersalin. tp ada kawan yg due 24/2 dah bersalin 02.02 😆

Sy due 21.2.. tp induce 29.1.. moga urusan sis dipermudahkan❤️💪..

Sy 15 hb 2 2020..semoga dipermudahkan urusan ibu ibu sekalian😍❤👶

sama 20/2 tapi belum ada apa2 tanda lg. still main2 dlm😂

26/2/20 tapi tak da tanda2 apa lagi.. Gdm on diet control

Due on 17 Feb tapi dah bersalin on 28 Jan 😍

Saya dh selamat bersalin 4/2/2020 aritu.. Alhamdulillah

4y trước

Sy keluar tanda darah je subuh 4.2.2020 tu, belum rasa contraction kuat lg.. Cuma rasa mcm senggugut manja² gitu.. Pastu terus p hsptl.. Nurse suh kencing, lpstu die kate ni mcm show je. Mgkn bole blk sbb lmbt lg nk beranak katenya. Pukul 9 doc ronda sambil tu die mntk nk cek jln, jln dh bukak 3cm, terus kena admit wad. Pkul 1pm, doc cek jln lg, dh bukak 4cm terus p LR.. Dh start sakit kuat sampailah pukul 7ptg..